Kin Makelaars - Breda - Dongen - Rijen - Tilburg

Kin Makelaars

Zoek meer

Taxaties

“Meten is weten”

Hoeveel is uw huis of bedrijfsobject waard?

Deze vraag komt bijvoorbeeld aan de orde als u uw woning of bedrijf wilt verkopen. Bij Kin Makelaars kunt u terecht voor een deskundig oordeel, want onze makelaars zijn niet alleen beëdigd als NVM Makelaar, maar tevens gecertificeerd taxateur in onroerende zaken. We taxeren in al onze vestigingen, dus zowel in Breda, Dongen, Gilze, Rijen als Tilburg.

Het doel van de taxatie

Een taxatie kan verschillende doelen hebben. Bijvoorbeeld vanwege aan- of verkoop, in verband met financiering, vastellen herbouwwaarde ten behoeve van de opstalverzekering, etc.

De taxatie

Bij het taxeren van een woning let de taxateur op alle aspecten, die van invloed kunnen zijn op de waarde, zoals locatie, inhoud, bouwjaar, kwaliteit, bouwkundige- en onderhoudsstaat, courantheid. Zijn bevindingen geeft hij weer in een taxatierapport.

WOZ waarde

Om de vier jaar laat uw gemeente alle woningen taxeren in het kader van de Wet waardebepaling Onroerende Zaken. Alle huiseigenaren krijgen dus te maken met deze waardebepaling.

Waardebepaling in verband met eventuele verkoop

Om een goede indruk te krijgen van de waarde van uw onroerend goed, bijvoorbeeld omdat u overweegt uw woning te gaan verkopen, kunt u bij Kin  Makelaars een Gratis Waardebepaling vragen!

Vraag advies

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en tarieven? Neem contact op met één van onze medewerkers. Wij zijn u graag van dienst en brengen u dan tevens op de hoogte van eventuele acties!