Kin Makelaars - Breda - Dongen - Rijen - Tilburg

Kin Makelaars

Zoek meer

Kin Makelaars

Het verkopen van je woning tegen de best haalbare condities is een vak apart. Dat we hier een grote meerwaarde in kunnen bieden blijkt gelukkig in de dagelijkse praktijk. Ook in de huidige markt boekt Kin Makelaars opvallend goede resultaten en onze succesformule groeit nog steeds. In onze ogen een gevolg van enerzijds onze alerte en veelzijdige verkoopaanpak en anderzijds een tomeloze en niet afnemende inzet. Mede daarom verkopen en verhuren we zo’n 1.000 woningen per jaar in Noord – Brabant. Met tevreden kopers en verkopers. Daar zijn we trots op.

Kin Makelaars is voor de inwoners van de regio Eindhoven en Geldrop wellicht een nieuwe naam, maar met meerdere vestigingen elders in onze mooie provincie inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere kantoren van Noord – Brabant. En nu dus ook actief in Geldrop! Laagdrempelig, persoonlijk en met een vernieuwende verkoopaanpak.

Daar heb je wat aan.

Bij ons kun je rekenen op een eerlijk advies. Wij beloven geen gouden bergen en garanderen niets wat niet kan. Wél bieden wij – door middel van een gedegen en realistisch advies – perspectief en vertrouwen. Dat dit ook naar tevredenheid gebeurt, bewijzen de klantbeoordelingen ingevuld door verkopers op Funda. Kin noteert hierin steevast een 8,5. Deze beoordelingen zijn 1 voor 1 in te zien via deze link.

Kin kijkt vooruit.

Continu zoeken we naar manieren waarop we een woning extra onder de aandacht kunnen brengen. Gedurende het dagelijks contact met kopers, op Funda, op onze eigen site, in onze nieuwsbrief die maandelijks naar 16.500 abonnees wordt verstuurd, maar uiteraard ook via de sociale media. Huizen worden op een andere manier gefotografeerd, kijkers aan de hand van een professionele video virtueel rondgeleid in de woning. Allemaal om te zorgen dat de woning net wat meer opvalt en bij velen onder de aandacht komt. 

Kantoor met een backoffice in Rijen

Kin Makelaars is zeer actief in uw regio. Om de makelaars zoveel mogelijk de ruimte te geven om te doen waar zij goed in zijn worden alle secretariële zaken centraal opgepakt vanuit de vestiging in Rijen. 

Verkoopplannen en interesse in onze werkwijze?

Bel ons voor een GRATIS WAARDEBEPALING VAN JE WONING of laat hier de contactgegevens achter. We komen dan gratis en vrijblijvend bij je langs. Tot snel!

Joost Hauser
Knud Nelissen
Nicole Trum
Marije Blijdorp
Marjolein Kronenberg
Patty Buijs

Wilt u contact met mij opnemen?

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon

Uw bericht