Kin Makelaars - Breda - Dongen - Rijen - Tilburg

Kin Makelaars

Zoek meer

Kin Makelaars Dongen: je makelaar in de regio!

Gaby van Bracht

gaby@kinmakelaars.nl

06-12281876 / 0162-726926

Danique Schellekens

danique@kinmakelaars.nl

06-57780524 / 0162-726926

Nicole Trum

nicole@kinmakelaars.nl

0162 – 726 926

Marije blijdorp

marije@kinmakelaars.nl

0162 – 726 926

Marjolein Kronenberg

marjolein@kinmakelaars.nl

0162 – 726 926

Astrid van Bracht

astrid@kinmakelaars.nl

0162 – 726 926

Patty Buijs

patty@kinmakelaars.nl

0162 – 726 926

Kin Makelaars Dongen staat voor je klaar!

Het verkopen van je woning tegen de best haalbare condities is een vak apart. Dat we hier een grote meerwaarde in kunnen bieden blijkt gelukkig in de dagelijkse praktijk. Ook in de huidige markt boekt Kin Makelaars opvallend goede resultaten en onze succesformule groeit nog steeds. In onze ogen een gevolg van enerzijds onze alerte en veelzijdige verkoopaanpak en anderzijds een tomeloze en niet afnemende inzet. Mede daarom verkopen en verhuren we zo’n 1.000 woningen per jaar in de regio, waarvan ruim 100 vanuit de vestiging Dongen. Met tevreden kopers en verkopers. Daar zijn we trots op.

Daar heb je wat aan.

Bij ons kun je rekenen op een eerlijk advies. Wij beloven geen gouden bergen en garanderen niets wat niet kan. Wél bieden wij – door middel van een gedegen en realistisch advies – perspectief en vertrouwen. Dat dit ook naar tevredenheid gebeurt, bewijzen de klantbeoordelingen ingevuld door verkopers op Funda. Kin noteert hierin steevast een 8,5. Deze beoordelingen zijn 1 voor 1 in te zien via deze link. Ook alle woningen die we afgelopen jaar verkochten zijn terug te vinden op onze site, via deze link.

Kin kijkt vooruit.

Continu zoeken we naar manieren waarop we een woning extra onder de aandacht kunnen brengen. Gedurende het dagelijks contact met kopers, op Funda, op onze eigen site, in onze nieuwsbrief die maandelijks naar 16.500 abonnees wordt verstuurd, maar uiteraard ook via de sociale media. Huizen worden op een andere manier gefotografeerd, kijkers aan de hand van een professionele video virtueel rondgeleid in de woning. Allemaal om te zorgen dat de woning net wat meer opvalt en bij velen onder de aandacht komt. Voor scherpe tarieven. En met de nodige ervaring. Gaby van Bracht was eerder zelfs TV-makelaar bij RTL4!

 Dertig teamspelers, vier vestigingen.

Vanuit onze vestigingen in Breda, Dongen, Rijen en Tilburg staan onze dertig medewerkers je graag bij, bij je:

– aan- of verkoop
– aan- of verhuur
– taxatie
– verzekering
– hypotheek
– woning of bedrijfspand

 

Verkoopplannen en interesse in onze werkwijze?

Bel ons voor een GRATIS WAARDEBEPALING VAN JE WONING of laat hier de contactgegevens achter. We komen dan gratis en vrijblijvend bij je langs, maar je bent uiteraard ook van harte welkom op ons kantoor aan de Hoge Ham 93.

Graag tot ziens!

Gaby van Bracht
Nicole Trum
Marije Blijdorp
Astrid van Bracht
Danique Schellekens
Marjolein Kronenberg
Patty Buijs

Routebeschrijving

Wilt u contact met mij opnemen?

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon

Uw bericht