Kin Makelaars - Breda - Dongen - Rijen - Tilburg

Kin Makelaars

Zoek meer

Kin Makelaars Breda staat voor je klaar!

Team Breda 2018
Barbara Bisschof

barbara@kinmakelaars.nl

Michelle - Kin Makelaars
Michelle Eisenburger

michelle@kinmakelaars.nl

Kimberley de Widt

kimberley@kinmakelaars.nl

Robin van Pelt

robin@kinmakelaars.nl

Thessa - Kin Makelaars
Thessa Zuurwelle

thessa@kinmakelaars.nl

Het verkopen van je woning tegen de best haalbare condities is een vak apart. Dat we hier een grote meerwaarde in kunnen bieden blijkt gelukkig in de dagelijkse praktijk. Ook in de huidige markt boekt Kin Makelaars opvallend goede resultaten en onze succesformule groeit nog steeds. In onze ogen een gevolg van enerzijds onze alerte en veelzijdige verkoopaanpak en anderzijds een tomeloze en niet afnemende inzet. Mede daarom verkopen en verhuren we zo’n 1.000 woningen per jaar in de regio, waarvan zo’n 350 vanuit de vestiging Breda. Met tevreden kopers en verkopers. Daar zijn we trots op.

Daar heb je wat aan.

Bij ons kun je rekenen op een eerlijk advies. Wij beloven geen gouden bergen en garanderen niets wat niet kan. Wél bieden wij – door middel van een gedegen en realistisch advies – perspectief en vertrouwen. Dat dit ook naar tevredenheid gebeurt, bewijzen de klantbeoordelingen ingevuld door verkopers op Funda. Kin noteert hierin steevast een 8,5. Deze beoordelingen zijn 1 voor 1 in te zien via deze link. Ook alle woningen die we afgelopen jaar verkochten zijn terug te vinden op onze site, via deze link.

Kin kijkt vooruit.

Continu zoeken we naar manieren waarop we een woning extra onder de aandacht kunnen brengen. Gedurende het dagelijks contact met kopers, op Funda, op onze eigen site, in onze nieuwsbrief die maandelijks naar 16.500 abonnees wordt verstuurd, maar uiteraard ook via de sociale media. Huizen worden op een andere manier gefotografeerd, kijkers aan de hand van een professionele video virtueel rondgeleid in de woning. Allemaal om te zorgen dat de woning net wat meer opvalt en bij velen onder de aandacht komt.

Dertig teamspelers, vijf vestigingen.

Vanuit onze vestigingen in Breda, Dongen, Rijen en Tilburg staan onze dertig medewerkers je graag bij, bij je:

– aan- of verkoop
– aan- of verhuur
– taxatie
– verzekering
– hypotheek
– woning of bedrijfspand

 

Verkoopplannen en interesse in onze werkwijze?

Bel ons voor een GRATIS WAARDEBEPALING VAN JE WONING of laat hier de contactgegevens achter. We komen dan gratis en vrijblijvend bij je langs, maar je bent uiteraard ook van harte welkom op ons kantoor aan de Ginnekenweg 170.

Graag tot ziens!

Team Kin Makelaars Breda

Pascal de Wit
Siebe Vlasblom
Robin van Pelt
Jaap Stofregen
Barbara Bisschoff
Michelle Eisenburger
Kimberley de Widt
Thessa Zuurwelle

Routebeschrijving

Wilt u contact met mij opnemen?

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon

Uw bericht