Kin Makelaars - Breda - Dongen - Rijen - Tilburg

Kin Makelaars

Zoek meer

Kin Makelaars Tilburg: de nummer 1 makelaar van Tilburg en de regio!

Kin Makelaars: de nummer 1 makelaar in Tilburg en Noord – Brabant met een gemiddelde klanttevredenheid van 8,7!

 

Team Kin Makelaars Tilburg 2018
Rembrant Venmans

rembrant@kinmakelaars.nl

Maikel van Kin Makelaars
Maikel van den Broek

maikel@kinmakelaars.nl

Claudia van Heel

claudia@kinmakelaars.nl

Sooi van Kin Makelaars
Sooi Laurijsen

sooi@kinmakelaars.nl 

Afgelopen jaar verkochten we circa 1.000 woningen in Midden- en West-Brabant waarvan 250 in de regio Tilburg. Wordt uw huis de volgende?

WIJ ZOEKEN NIET ZÓMAAR EEN KOPER, MAAR DE BÉSTE (HOOGSTE PRIJS)

Kin bestaat uit 5 kantoren (en daardoor maximaal marktbereik) en ons kantoor in Tilburg beschikt over een compact en jong team waarbij maatservice, loyaliteit en persoonlijke aandacht centraal staan; vaste contactpersonen, korte communicatielijnen en veelvuldig onderling contact.

De nummer 1 makelaar van Tilburg en Noord-Brabant

In de bestaande bouw zijn we al jaren de nummer 1 makelaar van Tilburg. Met onze vestiging in Tilburg verkochten we afgelopen jaar circa 250 huizen, waarvan 150 in de bestaande bouw. Met onze vier vestigingen gezamenlijk verkochten en verhuurden we afgelopen jaar 1.000 woningen. We behoren daarmee tot de top van Noord – Brabant en de top 10 van Nederland.

Bekroonde werkwijze

Het verkopen van jouw woning tegen de best haalbare condities is een vak apart. Dat we je hier een grote meerwaarde in kunnen bieden blijkt gelukkig in de dagelijkse praktijk. Ook in de huidige markt boekt Kin Makelaars opvallend goede resultaten en onze succesformule groeit gelukkig nog steeds. In onze ogen een gevolg van enerzijds onze alerte en veelzijdige verkoopaanpak en anderzijds een tomeloze en niet afnemende inzet.

Daar heb je wat aan.

Bij ons kun je rekenen op een eerlijk advies. Wij beloven je geen gouden bergen en garanderen je niets wat niet kan. Wél bieden wij je – door middel van een gedegen en realistisch advies – perspectief en vertrouwen. Dat dit ook naar tevredenheid gebeurt, bewijzen de klantbeoordelingen ingevuld door verkopers op Funda. Kin noteert hierin steevast ruim een 8.

Kin doet meer, waaronder 6 gratis open huizen routes per jaar.

Continu zoeken we naar manieren waarop we een woning extra onder de aandacht kunnen brengen. Gedurende het dagelijks contact met kopers, op Funda, op onze eigen site, in onze nieuwsbrief die maandelijks naar 17.500 abonnees wordt verstuurd, maar bijvoorbeeld ook via de sociale media. Huizen kunnen op een andere manier worden gefotografeerd, toekomstige kopers virtueel rondgeleid in uw huis. Allemaal om te zorgen dat uw woning net wat meer opvalt en bij velen onder de aandacht komt. Voor scherpe tarieven. Daarnaast bieden we 6 GRATIS Open Huizen Routes per jaar aan. Uiteraard zijn afspraken op zaterdag en in de avond mogelijk.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Bel ons voor een GRATIS WAARDEBEPALING! Je krijgt dan direct inzicht in de huidige waarde van uw woning en de momenteel gerealiseerde verkoopprijzen bij u in de buurt. Daarnaast geven wij je nauwkeurig inzicht in onze full-service verkoopdiensten.

Wij nodigen je van harte bij ons op kantoor uit of komen bij je langs. Wij zijn je graag van dienst!

Rembrant Venmans
Maikel van den Broek
Sooi Laurijssen
Claudia van Heel
Jesse Bielok
Ilona Otten

Routebeschrijving

Wilt u contact met mij opnemen?

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon

Uw bericht